fredag 26 februari 2016

Lydnad loboohallen

Körde 2st 7minuters omgångar. Första:
Kanonkänsla! Vet inte om den varit bättre någonsin. Panda kom in med världens energi, skällde t o m innan hon gick in i hallen och bara ville dit. Väl där inne var hon väldigt hög i energi men också oerhört lyhörd, härligt! Höll kontakten länge vid min sida bara genom att sitta där men även i hela Fotgåendet. Bra placering på kropp, vilket annars har varit problem tidigare när hon varit för hög i energi. Gjorde även några snabba starter som en del av leken och de funkade fint.

Andra:
Lägre energi efter vilan i bilen och redan då borde jag egentligen tänkt om. Men jag körde på med kontakten även här och den var helt ok men absolut inte lika bra. Det hon tappar är första steget i fotet så det måste vi jobba på. Hon går fint bredvid mig men tappar kontakten för en sekund, tittar liks framåt och sedan på mig igen.
Det som kändes bra var att jag fick jobbat in att stannadet kan vara minst lika kul som att komma till mig. Gick även lång bit och kom tillbaka o så blev det samma bus som vid en inkallning, det är bra träning för oss.

Ta med mig:
Inte köra samma sak på båda 7 minutrarna och var nöjd med en sak om det gått bra o traggla inte igen.
Jag ska även lära mig att ta med mig den goaste känslan så inte den sämsta känslan ligger kvar hos mig. Lägger aldrig den skulden på Panda så tror inte hon märker något men det är för min egen del.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar