torsdag 30 juli 2015

Vilodag o så lite badbus o passivitet

Idag fick Panda vila hela dagen. Hon fick leta reda på en droppe eukalypthos i 3 olika rum runt lunch och hon tog de klockrent idag! Gick nästan direkt på och gjorde liggmarkering på 2 av dem. Woho! För det fick hon LIDLs salamisticks som luktade illa tyckte jag men väldigt gott tyckte Panda. Vi körde även en platsliggning på 30sek i hallen och då fick hon goa tjurtugget som belöning efter det. Vi ska ta några steg tillbaka med platsliggningen och göra det enkelt, kortare o med bra belöningar efter så att vi får till det. Känns frustrerande och nästan som att det kommer bli stoppet inför tävling.

Först på kvällen åkte vi till en strand som nu var öde. Panda fick ligga plats ca 30sek med strandkanten bara 2m ifrån henne och sen blev det kanonbelöning med bus i vattnet. Och hon simmade 2ggr! Vi hittade en jättebra stock att kasta och första gången den kom på djupt vatten stod hon kvar i vattenbrynet o tänkte låta den flyta iväg men så bestämde hon sig för att simma efter.

Efter badbuset passivitetstränade vi på en gräsmatta vid fotbollsplanen där det passerade mycket folk och några hundar. Hon var vaksam men satt bredvid mig och gjorde inget. Förutom mot en kille som gick rakt mot oss, för att hoppa in i sin bil, men det visste ju inte panda, och då visade hon att 'kom inte nära' med skall så då fick jag säga till henne och hon släppte det direkt och lät mig ta över.

Solning:

 Torkar i solen:
 Kasta då!
 Det är blött å bada:
 Passivitetsträningen:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar