onsdag 22 april 2015

Onsdag: kompisbus o träning

Långt morgongos fick vi till innan vi gick upp och kökstränade lite. Vi gjorde läggande under gång, utställningsstå, Sitt/Ligg/Stå och så lite stadgaträning i Ligg.

Sedan sov hon ända fram till lunch då vi åkte iväg för att lämna in bilen. Den skulle vara inne på service i ca 2,5h så då passade vi på att ta ett promenad till några stora ängar ganska nära. Där finns ett utegym som jag tränade på medan panda fick sitta passiv mellan seten. Hon hittade en mössa däremellan som hon fick beröm för och vi hoppade upp på lite olika saker som hon älskar.
Därefter kom hennes cattledogkompis med matte och de blev glada båda två. Vi gick då upp på berget där de fick busa ett tag, men ganska snabbt ville panda mest sitta mellan benen på mig då han försökte komma åt hennes rumpa. Sedan satt vi passiva i solen ett tag på toppen medan panda satt vid min sida hela tiden utan koppel.
När vi kom ner satt vi o tränade passivitet vid en fotbollsplan o då märktes det att panda började bli trött, med all rätt. promenad tillbaka till bilen och vi kom i precis rätt tid.

Sedan sov hon nästan hela kvällen utom lite tuggpinnefix.

Vid utegymet:
Bus med kompis:

Livsnjutaren:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar