måndag 16 mars 2015

Måndag: lydnad, långprom o passivitet

Härligt lydnadspass hemma i köket som var riktigt bra startade denna dag! Snabba lägganden med belöning på olika sätt, fot-gående, mellan-benen-gång körde vi mest på.

Efter det blev det kloklippning som gick otroligt smärtfritt idag och snabbt! Härligt!

Innan lunch skulle vi egentligen passivitetsträna (o jag få sola) men efter en stund där Panda inte riktigt kommit till ro (inte heller stört men gått omkring lite) så bestämde jag att vi skulle röja bland förra årets växter. Panda fick på kommando en växtrot som hon sedan fick dra upp och lossa när jag ville. Några var sega rackare som hon fick kämpa med. Vi hade riktigt kul!

Efter lunch mötte vi upp tollarkompisen o hans matte för en långprom på nästan 2h i våra gamla trakter. Solen sken och vi fick oss en fin tur längs hela havsremsan och fiskebodar! Panda var duktig o lyhörd i stort sett hela promenaden, så när som på en liten snutt i slutet.

Efter vila på hemmaplan följde vi med sambon in till stan o medan han tränade tog vi en kort tur längs älvskanten och satt sedan o passivitettränade vid gångbanan i solnedgången. Väldigt fint o nyttigt!

Nu på kvällen har jag gjort en start med att vi måste bli bättre på att komma i pandas mun; hon har svårt för att öppna den för att ex kunna räkna/kolla tänderna. Man får gärna vara där o känna men bända upp den vill hon ej.

Trädgårdsfix:
Långpromenad:


Passivtetsträning:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar