lördag 7 mars 2015

Utställningsstå o promenader med kompis

Både p g a Pandas löp och p g a att hundarna skulle få en lugn natt delade vi upp flocken så att grabbarna sov på övervåningen och jag o Panda på nedervåningen. Vi vaknade vid 7-tiden och då de andra sov till 10 hann vi med en massa på egen hand.

Vi jobbade på utställningsstå o håller nu alla tummar vi kan att det kommer sitta även på utställningen nästa helg. Hemma står hon riktigt snyggt, bra o länge nu. Hittade en ny godisfavorit till panda: skivbar leverpastej. Hon blev otroligt motiverad av det!
Vi hann också ut på en nästan timmes långpromenad som var jättemysig med 3 godissökstopp. Väl hemma tuggade vi tuggpinne tillsammans så att hon skulle vara vaken hela tiden tills de andra vaknade, för att då få frukost och sedan somna in. Om 2 av 3 av flocken är lugna så blir resterande del det också. O då hann jag aktivera de andra två.

Sedan sov gänget många timmar. På eftermiddagen åkte vi till havet o promenerade där samt att de fick 3 godissökstopp tillsammans; härligt att höra nosar arbeta i kör.

Trötta vovvar nu.

Panda vid havet:

Sambon o kompisen (gammhunden sprang fritt o ville inte vara med på bild):

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar