söndag 18 januari 2015

En social dag och kompisbus

Idag har det varit en social dag för Panda! Den började dock med hemmamys och jag filmade för att komma ihåg hur långsamt detta mys kan gå till ibland: hon kommer med sin grävling eller boll och sedan kan denna lek fortgå precis som ses i klippet i dryga halvtimmen.

Sedan blev det kort träning hemma innan det kom 3 vänner på besök till vår rastningshage så panda fick öva på att sitta fint innan hälsning. Det gick, sen hoppade hon lite ändå :) Men hon släpper besök väldigt snabbt, hon gick mest och fixade med eget i hagen medan vi pratade.

Efter det åkte vi människor iväg för att bada isvak och då var båda hundarna med, samt att De Stora Apportörena kom med Pandas valpkompis. Det tedde sig så bra, vid eftertanke, att det första vakstället vi kom till var igenfruset så det var både ett stort nytt människogäng där som Panda fick acceptera samt att hon och valpkompisen bara fick stå bredvid varandra utan att hälsa, innan vi hoppade in i bilen igen. Och det gjorde att vid nästa vakställe var hon som vanligt igen och brydde sig mer om oss än valpkompisen så då blev det lite härligt bus för dem efter att vi människor badat.

Och nu på kvällen kom 3 andra kompisar förbi för pysselkväll och då svarade hon bara med att somna, som vanligt när personer kommer hem till oss.


Morgonbusmys:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar