måndag 12 januari 2015

Lydnadsträning

Idag hade vi bokat den fina inomhusträningshallen som Brukshundklubben erbjuder och vi var ett gäng på 4 st som gick emot de -15graderna och fick till ett bra pass inomhus istället. Vi hade 4 olika fokus och tränade också på egen hand men det är så otroligt bra med en annorlunda miljö och en massa intressanta vovvar. panda skötte sig utmärkt och vi hade fritt följ som huvudfokus. Vi fick även till några bra inkallningar från sittande 10m bort och där hon en av gångerna gjorde en nästan perfekt ingång!

Då en av tjejerna som var med var en ny bekant för oss fick vi prova på tandvisning i en ungefärlig tävlingssituation och det svåraste med det var att panda är så glad i människor att hon bara vill hoppa upp och hälsa, inga som helst problem med att en annan människa tar på hennes tänder.

Efter det tog vi en promenad i solen och kylan som skulle föra oss till det nyöppnade hundcafét men det var stängt för dagen tyvärr.

En trött panda här hemma som har sovit sig igenom eftermiddagen, bara en liten repetering av apport här hemma (dock med saker, inte just med apportbocken) och utställningsstå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar